lördag 25 juni 2011

Glad midsommar!!

Ja, igår var det ju midsommarafton och som vanligt var vi ute i Fermanstorp och Tromtösunda och firade det tillsammans med föräldrar, gamla grannar och barndomskompisar som kom hem över midsommar och så lite andra bekanta, vi var ca 30 vuxna och så några barn.  Mycket, mycket roligt blev det.
Festen började kl. 11 på förmiddagen med att vi träffades vi hos fam.Altenby och klädde midsommarstången och sedan åt vi matjesill och nypotatis  och köttbullar och så kaffe och jordgubbstårta.
Sen var det hem och fixa och förbereda inför kvällen för kl.17 drog festligheterna igång igen, sen drog vi inte oss hemåt förrän vid halv ett på natten. Men både Agnes och jag sov till halv tio idag...så skönt!!!

Bjuder på lite bilder från midsommarfirandet....

 Senare på kvällen blev det dans, det uppskattades av både Agnes och Leila!

 Kompisarna Agnes & Leila. Så söta!!


Min kompis Ellinor med hennes Leila och om en månad ska hon ha en liten bebis till, ska bli så roligt!
 Agnes med sånghäftet i högsta hugg!!
 Sen blev det lite som vanligt lite lekar! Vårt lag vann överlägset!!
 Lekledarna!
Alla skulle stå på en bräda och sen byta plats med varandra utan att ramla ner, Ellinor med sin stora mage hade lite svårt att vara med på den leken så vi tog in lilla Frank istället, det var ett vinnade drag!


 Mamma & pappa var i ett annat lag
Ellinor & Agnes

 Dans kring midsommarstången!



 Midsommarfin Agnes

Agnes i den fina kransen som snälla mormor har gjort. Duktig du är!
Vi provade att sätta på Algot kransen för att hinna ta nåt kort på han, men han var inte så intresserade av att ha den på huvudet.
Far & son

Hittade lite fler bilder på den andra kameran:
 Agnes visar upp vad hon har köpt på Lövmarknaden, den årliga maknaden här inne i stan som alltid är dagen före midsommar. Det blev en ballong, klubba, solglasögon och foppaskor och så fick hon en fin Hello Kitty ring av mormor.


 Algot och jag
Agnes leker med Frank & Scott 


 Förberedelser till midsommarstången

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar