fredag 6 augusti 2010

Ja, jag vet....


att jag är väldigt dålig på att uppdatera blogen. Men nu är det ju semester, och den sista veckans ledighet för min del så då vill man bara njuta av att vara ledig och att vara ute o ha det skönt!
Ja, vad har hänt annars då? Jo, vi har haft besök av Agnes farmor o farfar några dagar, de stannade lite längre än de brukar vilket var roligt så vi hinner hitta på lite mer saker. Vi tog med dem och åkte båten Axel som går till Nättraby, det var uppskattat, även av Jonas o Agnes som inte heller hade åkt den innan. Sedan har vi varit på grillfest hos våra vänner Iso & Ellinor och det var lika trevligt som vanligt att träffa dem, Milla & Martin var också där , där hade vi hästskokastning och jag lyckades faktiskt vinna!!!
I söndags var vi på Ölands djurpark med Agnes mormor o morfar, det var premiär för Agnes och det gillades! Djuren var väl sådär för henne, det roligaste var nog att mata getterna! Sedan var det karusellerna och vattenlandet som slog högst, det var så roligt att se henne när hon hade så roligt!!
I tisdags tog ci en shoppingtur till Växjö, det var så längesen jag var där men det var ju en rikitgt mysig stad att gå o strosa runt i, vi hade en riktigt härlig dag.
I onsdags kom till Agnes stora förtjusning farbror Emil på besök och stannade tills idag, hon är så glad för han o håller honom sysselsatt hela tiden. Vi tog med honom till Vämöparken en dag och vad fint det hade blivit där, Agnes gillade lekparken och mest klätterställningen!
Idag har vi haft kalas för Jonas som fyller år idag

Här kommer lite bilder från veckan som gått!!
Klicka på dem så blir de större!





















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar