tisdag 31 augusti 2010

Sista jobbdagen!!


Ja, idag var det sista jobbdagen för ett tag framöver. Kändes väldigt konstig. Men visst ska det bli jätteskönt att få vara hemma o vila lite innan den lill* kommer och sedan vara hemma och mysa. Men sen kändes det väldigt konstigt att lämna jobbet också, har ju inget att komma tillbaka till där sedan, men det kommer säkert att ordna sig har ju en fast tjänst i kommunen i alla fall och det känns skönt.

Fick ett jättefint halsband på jobbet idag också, em tidig födelsedagspresent!! blev jätteglad för det!

Idag var det också sista gången på föräldrargruppen, nästa gång ska vi träffas med alla bebisar.


Ikväll har vi haft lite myskväll alla tre, vi bakade äppelkaka som vi mumsade på med vaniljsås och efter det spelade vi Kasta Gris, det är att riktigt roligt spel, bara att Agnes lyckas vinna nästan varje gång!


Igår när jag hämtade Agnes på dagis hade hon världens bula i pannan, det var som ett litet horn, och röd under ögat, hon hade trillat på några stubar ute och slagit i ansiktet och idag hade det svullnat upp mer så hon ser ut som en liten boxare här, men hon är lika glad för det.

Köpte också ett babyskydd igår av Therese som var o lämnade det på jobbet, och Agnes har plockat med det nästan hela tiden, hennes docka Anna har provat det mycket nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar