söndag 15 augusti 2010

Sailet och Marindagen

En nöjd och stolt tjej som åker bandvagn med pappa





















Igår var Agnes, jag & Nellie inne på sailet tillsammans med hennes mormor o morfar, det var en riktigt härlig dag. Jonas kunde tyvärr inte vara med, eller jo han var ju där inne med, men det var ju Marindagen också så han var där hela dagen med hemvärnet och körde bandvagn. Så först gick vi en runda nere på sailet och passade på att fika lite på Stumholmen, sedan drog vi oss bort till Marinbasen och Lindholmen där vi hälsade på Jonas, det var det Agnes hade sett fram emot mest...att få åka bandvagn med pappa. Vi åkte allihopa, till och med Nellie åkte med och det gick bra, hon la sig tillrätta direkt.

Det hade visst varit väldigt populärt att åka med vagnarna, det hade varit kö hela dagen så Jonas var rätt så trött när han kom hem på kvällen....

Agnes passade också på att åka karusell där inne, det går ju inte att gå förbi karuseller utan att åka, och så blev det hopp på studsmatta med sele, oj vad högt upp hon kom!!


Idag är det en ganska lugn dag, går här inne o plockar lite har tvättat upp alla bebiskläder och lagt in, spännande att snart få se vem som är inne i magen...36 dagar kvar!!!


Ska väl försöka åka en sväng o handla lite med i eftermiddag och så blir det ev. en tur till Johannishus.

1 kommentar:

  1. Läste i tidninge att bandvagnen var jätte populär! Tack för hjälpen med kortet, de andra tyckte de blev jätte bra också. Kram Nina

    SvaraRadera