lördag 7 augusti 2010

Lugn dag

Idag har det varit en riktigt lugn dag, har plockat ner alla bebiskläder från vinden och börjat tvätta dem, så roligt att plocka med dem o nu längtar man ännu mer att den lill* ska komma ut, men det är "bara"44 dagar kvar!!
Agnes tyckte det var jätteroligt att plocka o titta på kläderna o var så hjälpsam med att stoppa in i tvättmaskinen o hänga upp det sen. Annars har hon mest varit ute o lekt med kompisarna idag, hon var med Jonas o Nellie också på långpromenad och cyklade hela rundan.

Nu sover hon o Jonas har en kompis här så de sitter på altanen o pratar så jag har en stund för mig själv här, ganska skönt!

Var förresten hos barnmorskan i torsdags o allt såg bara bra ut, magen hade växt lite till, var 33 cm nu, håller precis måttet med i vilken vecka jag är i, ganska konstigt, hjärtljuden låg även denna gång på 144, men den var inte fixerad, men jag tror den håller på med att lägga sig tillrätta för det gör väldigt ont emellanåt...

Imorgon funderar vi på att åka till Björnö, på jakt o fiskemässa, var där förra året o det var väldigt trevligt, det ligger väldigt fint så man kan åka dit bara för det med. http://www.bjornoslott.se/v1/massor-marknad/jakt-fiske-massa/sv/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar