måndag 22 november 2010

Skype

Tänk vad Skype är bra... Nu har Agnes o jag suttit en lång stund och pratat med moster Lotta som ju är i Australien. Det blir ju så lätt att hålla kontakten, och nu har Agnes lärt sig själv med hur man ringer upp på SkypeIdag tjatatde hon redan när hon vaknade vid sju att hon skulle ringa till Lotta, men så var hon inte inloggad då, lite svårt att förklara att Lotta måste komma hem från jobbet först för det är eftermiddag där.
Nu håller vi på och väntar på att degen ska jäsa färdigt för vi bakar bröd, provar ett nytt recept, får se hur det blir.
Senare idag är det gympa för Agnes del, annars händer det inte så mycket här idag.

I lördags var vi inne stan och handlade lite kläder till Algot, han växer ju ur det han har...
 Agnes hittade en fin pyjamas till honom, vi kunde inte låta bli att köpa den, det var ju med kossor...för det måste han ju ha när farmor o farfar och farbror Erik har en massa kossor...

Algot redo för att åka en runda i bilen


 Min lilla hjälpreda i köket hjälper till att baka bröd

 Så här glad var Algot när han låg och tittade på mamma och storasyster!


Satt och tittade lite på datorn och såg att syster hade lagt upp lite bilder på facebook på hennes företag på jobb de har gjort. Titta gärna in där!
Vilken förändring det blir på trädgårdarna, tror ju inte det är samma trädgård ju!
Vad duktig du är Lotta!  synd man inte har fått lite av den genen också....men du är snäll som kommer och hjälper våra träd emellanåt.

kolla in här: Trädgårdskultur






1 kommentar: