tisdag 10 maj 2011

Härliga vår!!

Ja, vilket underbart härligt väder det är ute nu.
Har inte skrivit på ett tag, men har inte varit riktigt motiverad till att sätta mig här, men nu kommer en liten uppdatering i allafall.
Valborg firade vi med våra härliga grannar, vi grillade ute, sen när det blev för kallt flyttade vi in o satt och prtatade och skrattade hela kvällen!
Dagen efter blev stackars Agnes sjuk, hon fick feber och ont i halsen, så på måndagen var vi på vårdcentralen så det fick titta på henne, då hade hon strptokocker i halsen så det blev en pencillinkur, så nu har vi vår "vanliga" Agnes igen, skönt!!

I fredags hade vi tacofest här tillsammans med mamma, pappa, Lotta och Nick. Det var riktigt roligt, det var längesen vi var samlade allihopa så en kväll eftersom Lotta är ute o far så mycket.
Men tack för en jättetrevlig kväll, det får vi snart göra om!

I lördags var vi i Bräknehoby och tittade på kosläppet. Oj, vad folk det är där, men det är mysigt att gå o titta där med, det finns ju så mycket att göra och titta på.
Agnes var väl måttligt intresserad av själva kosläppet, det är ju lite vardagsmat för henne, när hon har så många kossor omkring sig hos farmor & farfar och Erik. Men vi var inne och hälsade på hos grisarna och de små små griskultingarna, det var spännande!
Och så åkte vi häst och vagn, det var också mycket uppskattat!

I söndags var vi i Wämöparken på trädgårdsmässan, moster Lotta stod ju där med sitt företag Trädgårdskultur. Jag köpte med mig några plantor hem som jag ska ha i de nya rabatterna på framsidan. Sen var nog höjdpunken för Agnes att få leka i lekparken där och så fick hon rida också!
Det var nog lite i korthet vad vi har hittat på.

 På promenad i skogen med mormor, morfar och moster Lotta!



 Nick, Lotta& Algot


 Många förväntansfulla människor som vill se korna springa ut!

 Full fart ut i hagen.....

 Söta Agnes!!
 Förväntansfull tjej som ska åka häst och vagn


 Algot har det mysigt på gräsmattan



 Rider i Wämöparken på hästen Rocky!

 Första gången Algot provar på att leka i lekparken och han verkade älska det!!


1 kommentar:

  1. Tack för en trevlig fredagskväll med god mat. Får inte glömma det smaskiga vi fick till kaffet, mums. / mor o far.

    SvaraRadera