onsdag 18 maj 2011

Förskoleklass

Idag har vi varit och hälsat på i förskoleklassen Agnes ska börja i till hösten. Det var en väldigt förväntansfull tjej här hemma i förmiddags. Vi skulle vara där kl.12.15 och hon började redan vid tiotiden att vi behöver nog åka nu, snart ska vi klä på oss och åka och tittade på klockan ungefär var femte minut.
Sen blev det äntligen dags att åka och gissa en som var stolt när vi gick in på skolgården istället för bort mot dagis!!
Jag trodde hon skulle vara lite mer blyg, men det gick jättebRA! Hon presenterade sig och pratade med fröknarna och kom igång att leka med sakerna. Det var halva klassen som var där idag, men Agnes har inte fått en enda med sig från sin avdelning, hon är helt själv. Vet inte hur de har gjort indelningen egentligen, men konstigt är det. Men jag tror inte att hon bryr sig så mycket om det, hon och kompisen och grannen Wilmer kom i samma klass och det verkar som det var viktigast!
Hon visade fröknarna att hennes tand minsann var jättelös, och fröken Helena erbjöd sig att hjälpa henne att ta ut den, hon hade visst gjort det på många barn, men Agnes ville hade den kvar!
Vi får väl se hur länge den siter där, jag trro den åker bort när som helst!! och det hade varit rätt skönt, det är ett evigt tjatatde om denna tand!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar