måndag 6 september 2010

helgen som varit...

De här sötingarna går i en hage nära mamma o pappas hus


På promenad i Skavkulla






Ja, vad har vi hittat på sen sist då?
Jo, helgen har bjudit på släktträff i lördags, det var riktigt trevligt, det var ju så längesen man träffade vissa av släktingarna och ändå bor vi så nära varandra, ganska konstigt!!
Agnes och jag var ute o gick lite också och då ska såklart dockan Anna med också, hon ska med överallt.
Igår var Jonas på skjutbanan hela dagen och när han kom hem åkte vi bort till mina föräldrar och fick middag, det var ganska mycket rester kvar sen släktträffen så det passade bra, det var så god mat, vi hade hämtat den från Anton`s i Karlskrona, kan rekomenderas, Lottas kompis jobbar ju som kock där också.
Sedan passade vi på att ta en långpromenad också runt Skavkulla, det var ju en så härlig kväll, och jag passar på att gå en del nu o se om det går att locka ut bebisen...14 dagar kvar idag!!!
Idag har vi varit med Nellie hos veterinären, hon har haft en varfylld knöl på magen och inatt hade hon slickat hål på den så det var ett öppet sår istället. Tror hon har haft en fästing där som hon har tagit bort själv och så har huvudet blivit kvar. Iallafall så tvättade veterinären det ordentligt och skrev ut antibiotika till henne och så blv det tratt också, det var inget populärt, hon tycker riktigt synd om sig själv...
Sedan har Agnes varit på gympa också, hon är ju stora tjejen nu så hon går i 5-årsgruppen!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar