måndag 20 september 2010

Bilder!!!

Ja här kommer en hel hög med bilder, skriver inte så mycket till dem utan de får tala för sig själva! Detta kortet togs idag, Agnes med sina "bästa kompisar" Anna & Nellie. Det tyckte hon skulle vara med på bloggen.
Nellie har hittat en ny favoritplats, i Agnes säng!
I tisdags hade vi avskedsmiddag för moster Lotta som åker till Australien imorgon! Här kommer några bilder från det.....o ja Lotta Agnes tränar i böckerna, just nu är det färgerna o framför allt röd som gäller. agnes har fått några engelska bilderböcker av Lotta som hon "läser" lite i o tränar så hon kan parat med Nick när han kommer i mars!! och även sysslingarna med Isabella, Leopold och Beatrice.
















Agnes ville gärna också ha med en bild på vårt hus, så det är Agnes som är fotografen här!







Moster Lotta framför sin jobbarbil! vi hade tur att hon hade ett jobb i en trädgård här i Rödeby veckan innan hon åkte, så då kom hon upp till oss och fikade, mycket trevligt!



Här kommer en liten magbild också från förra veckan. idag är det som sagt den stora Dagen, då det är beräknat att liten ska komma, men än så länge har inget hänt....har varit ute o gått mycket idag, men inte så mycket att göra mer än att vänta o se.




Här kommer bilder från när Agnes o jag åkte tåg till Karlshamn. Det var en väldigt förväntansfull lite tjej som väntade på stationen. Det var premiär för henne att åka tåg, och det var väldigt uppskattat! Vi hade en väldigt mysig dag i Karlshamn med fika och lite shopping!!













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar