tisdag 19 april 2011

Konsert med Mojje

Ikväll har Agnes har jag haft tjejkväll, vi var inne i stan och kikade på Mojje, en av Agnes idoler! Vi hade det riktigt mysigt, och Agnes var helnöjd efteråt och jag med för den delen, han var riktigt bra och fick med publiken ordentligt också!
Givetvis så körde det ju ihop sig så att Jonas hade tävling ikväll också men som tur var ställde snälla mormor o morfar upp och kom hit och tog hand om Algot en stund!! Tack snälla ni! Det hade gått jättebra för dem här hemma, men det trodde jag inte annat heller!!
Det gick bra för Jonas på tävlingen också!

Annars om dagarna är vi ute mest hela tiden, med uppehåll för att gå in o äta,  det är ju så härligt väder!! och det händer lite grejer ute i trädgården också. Vi har gjort två nya rabatter på framsidan och förlängt trädgårdslandet, med en masa smultronplantor och flyttat dit vinbärsbuskarna och krusbärsbusken från baksidan också, sen ska vi ha några hallonbuskar där också, det är ju så mysigt att kunna gå där o plocka bär sen...
Sen har vi sått massa fröer i krukor också som ska bli lite blommor och grönsaker i sommar.

Algot har nu äntligen fått sin första tand!
Vi har anat nu ett tag att nåt var på gång för han har varit lite gnällig och lös i magen och inte ätit så bra och nu äntligen har lilla tanden tittat fram!
Ett annat stort framsteg är att han nu äntligen tar flaskan!! Nu har det vänt precis så nu är han jätteglad för den, så nu är det inte så mycket amning längre.

 Agnes hjälper till att sopa av släpet så vi kan hämta jord


 Letar lite vårtecken på skogspromenaden!!


 Påskpyntar!!
 Nellie har en konstig förmåga att lägga sig på platser där hon inte ska vara!!
 Konsert med Mojje!!



Lite mer bilder!!


 Algot provar på att sitta i gräset själv för första gången!!


 Agnes & Algot

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar