söndag 24 april 2011

Härliga påskhelg!!!

Ja, det har verkligen varit en helt underbart härlig påskhelg för vår del. Vi har varit uppe i Björkhult och firat påsk hos Jonas föräldrar och kom hem nu ikväll. 
Mina föräldrar kom också upp där så vi var samlade allihopa, det var bara Lotta & Nick som saknades, men de är ju kvar i Italien, men de kommer hem till Valborg om det går som planerat.

Vi åkte upp redan i torsdags kväll, tyckte det kändes bäst att åka upp då så vi var på plats eftersom vi skulle ha "påskfesten" på långfredagen. Vi åkte väl vid fem-tiden när Jonas hade jobbat färdig och vi fått in allt i bilen. Sen är det alltid lika spännande att se hur det går med bilresan för Algot, han har varit lite smått missnöjd de senaste gångerna vi åkte upp där, men det gick bra, han var lugn ända till strax innan Oskarshamn, men där hade vi ändå planerat att stanna till för att äta lite.
En roligt grej som hände när vi satt o åt där var att Pär och Catrin kom in och också skulle äta, vi umgicks väldigt mycket när Jonas och jag också bodde i Oskarshamn, men sen när vi flyttade så har vi tyvärr inte träffats, så det var ett väldigt roligt återseende, så då blev vi kvär där en stund extra och satt och pratade, mycket trevligt!!!
Men tillslut kom vi i allafall fram till Björkhult, om än lite sent!
På fredagen dök också mina föräldrar upp och Jonas bröder Emil och Erik och hans Jenny. Så vi bara umgicks och hade det så mysigt!!

 Algot hälsar på några av kalvarna, undra vem som tyckte det var mest spännande, kalven eller Algot?

 Pappa passar på att provsitta den nya traktorn de har köpt!

Det skulle ju börjas harvas också, och då skulle dubbelmotaget på, men det är ju inte pracis så man tar däcket under armen det krävdes några stycken för att få det på plats!
Men bra blev det och sen passade Agnes på att åka med Erik en sväng i trktorn och idag ville Jonas provköra den så då körde han och Agnes en stund på åkern.


 Slapp i solen!!



 Algot provar farfars gräsklippare!

 Sötaste Algot!!


Vår söta lilla påskärring!!


På hemvägen passade vi på att stanna till på Ikea och kika lite, vi provade att sätta Algot i en av deras vagnar, och där var en som trivdes, om han fick åka framåt, så det var bara för Jonas att köra vagen baklänges.

Världens bästa Agnes!!

2 kommentarer: