torsdag 13 januari 2011

Lite av varje

Ja här kommer ett litet inlägg med lite av varje, vad vi har hittat på de senaste dagarna.
I helgen var uppe i Björkhult, Agnes har varit där o hälsat på en vecka så vi var uppe o hämtade henne. Hon hade haft riktigt skoj däruppe, med farmor o farfar och Erik & Jenny. Erik hade gjort en stor snöhög med traktor när han skottade så den blev en perfekt pulkabacke som hon tog med Jonas och Erik till, de åkte både snowracer, pulka o tefat, och vilken fart det blev...undrar vem som hade roligast av dem där? Jenny och jag trivdes bra som åskådare.

I Måndags var vi BVC för Algot skulle få sin 3 månaders vaccination. Det gick jättebra, han skrek bara lite precis när de stack han, sen var han glad igen. Jag trodde det skulle vara lite mer gnälligt hemma sen o ev. lite feber, men det blev ingenting, han var som vanligt, som tur väl var. Han vägde  o mätte sig med, så nu väger han 7120g och är 65 cm lång.

Vi har också pratat med moster Lotta som ju är i Australien, men som tur är så bor hon inte i värsta översvämningen, hoppas inte det kommer dit heller...usch, tycker du kan komma hem nu!!
Vi lyssnade även på henne på radion igår:http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=730&artikel=4286675



 Vår stora kille!!

 Agnes sydde en häst till Algot när hon var hos farmor o farfar


 Idag provade vi en julklapp Agnes fick, att måla på tröja, det var skoj, men lite pilligt!



Här är en annan sak Agnes fick i julklapp som blev färdig idag, det var en helt vit mugg som hon har målat.





Syskonmys

2 kommentarer:

  1. Vilken fin mugg du har gjort, Agnes. Du är en duktig konstnär. Oh, så fin tröjan blev. Kan jag beställa en mugg o en tröja till mej o morfar???? (undrar mormor)

    SvaraRadera
  2. Moster Lotta vill ocksa ha en....sitter och luslaser Gard & Torp...vilken kanon tidning!!!
    tack igen!

    SvaraRadera