torsdag 25 augusti 2011

Här är vi!!!!

Ja, nu är vi tillbaka på bloggen igen. Har inte varit här inne på hela sommaren nästan ju, men nu tar vi nya tag..
Sommaren har bara varit bra och skön, om man bortser från vädret, det kunde ju varit roligare, men några fina dagar var det i allafall.
Vi har hunnit med att vara uppe i Björkhult en del, Lilla landet i Vimmerby,  i Göteborg och på Kolmården. Ska lägga upp lite bilder från vår sommar också.

Nu har livet återgått till mer vardagliga rutiner. Jonas har börjat jobba och det största av allt, Agnes har ju börjat skolan! Hon trivs så bra där, hon var lite orolig kvällen innan, och tyckte att jag skulle vara kvar o hon skulle minsann inte börja skolan. Men de tankarna var som bortblåsta på måndagsmorgonen. Jag följde med henne till skolan o väntade där tills de skulle gå in, sen sa vi hej då och sen gick jag. När jag sen kom vid 12 ville hon inte följa med hem, men det är väl ett bra tecken på att hon trivs. Igår hade de gympa med o det hade varit uppskattat. Det är lite ovant bara att behöva upp tidigt varje morgon nu, eller tidigt har jag varit uppe innan med för Algot vaknar nästan alltid vid halv sju, men nu ska man vara färdig vid åtta...tar nog ett tag att komma in i rutinerna, har ju varit hemma i ett år nu o tagit det lugnt om morgonen.

 Linbanan på kolmården, kan verkligen rekomenderas!!


 Det fanns karuseller på Kolmården också!




 Algot gillade också linbanan!

 Lekparken var nog nästan mest uppskattat av Agnes på Kolmården!

 Hjälper farbror Erik att ge kalvarna mjölk!
 Mjölkar med farfar
 Utsikt från linbanan på kolmården!
 Lilla Landet i Vimmerby







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar