måndag 14 mars 2011

Nedräkning

Ja, det har vi...Nu är det inte många dgar tills moster Lotta kommer hem från Australien, hon kommer på torsdag. Med sig har hon även sin Nick. Agnes är och räknar på almanackan säkert tio gånger om dagen om hur många dagar det är kvar tills de kommer, hon har så mycket planer om vad de ska hitta på.
Hon har med bekymmer om Nick ska hinna se lite snö, men det ska nog vara lite kvar....


Vad har annars hänt i veckan?
I tisdags var vi och fikade med mammagruppen, trevligt!! Alla bebisar har ju blivit så stora nu. I onsdags var Agnes, Algot och jag på öppen gruppen i församlingshemmet, det var trevligt så det blir nog fler gånger.

Vi passade också på att gå till lekparken en eftermiddg och ha med oss lite varm choklad, mysigt!!
Torsdagen åkte vi bort till mormor o morfar för Agnes ville sova över där tll fredagen. Mormor har ju flera dockskåp som Agnes bara älskar att leka i. Så på fredagen var Algot och jag hemma själva och tog det lugnt.

I söndags var vi också i Fermanstorp nästan hela dagen och blev uppassade för Jonas var i Kalmar på pistoltävling där han kom sexa så han var nöjd, han vann en jättefin glasvas.
Pappa och jag passade på att gå en långrunda med hundarna i skogen.
Idag har Agnes varit på kyrkans barntimme och på gympa som vanligt och Jonas kom precis hem han har varit och kört bandvagn hela kvällen, Agnes och jag har myst i soffan och tittat på familjen annorlunda och Algot sover.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar