tisdag 8 februari 2011

Födelsedagsfirande och mera pyssel

Helgen har spenderats uppe i Småland, i Björkhult närmare bestämt. Det var farfar Henry som fyllde år så vi var uppe o gratulerade. Trevligt som vanligt att vara där uppe!
Vi passade på att promenera ute i det härliga vårvädret, Agnes provade nya pulkan Erik hade köpt, Raketpulkan som man kunde åka två stycken på, det blev visst en himla fart, jag var inte ute o tittade då.
Vi var inte hemma förrän ca halv nio s söndags kväll, för vi fick stanna två gånger på hemvägen då  Algot var hungrig.
Igår var det full fart hela tiden, först var jag o lämnade Agnes på 5-årsgruppen i församlingshemmet, sen hem o ge Algot lite mat och sen ut o passa på att gå långrunda med Nellie. Sen ringde pappa o ville hälsa på och hade frallor och semlor med sig, det smakar aldrig fel.
Sen var det gympadags för Agnes och efter det tog vi bara det lugnt och tittade på TV.

Idag har vi varit på BVC och vägt Algot, han väger nu 7630g och är 67 cm lång, stora killen!!
Nu är Agnes ute och leker med Wilmer, de tog fram sparkcyklarna, tror de har längtat ordentligt efter att använda dem!

Förra veckan smakade Algot potatis för första gången, det var inget vidare tyckte han, han riktigt ryste när han fick in det i munnen...

 Usch! Vad är det ni lurar i mig egentligen?


 Sover skönt i bärselen hos pappa
 Agnes och farmor bakade jättegoda semlor!
Erik & Alli som tycker hon är en knähund! 



Alli


Idag provade vi på att pyssla med stenlera, det var första gången jga provade det. Man kunde göra både små skyltar och smyckan av den. Vi började med att göra an namnskylt till Agnes. Först plattade vi ut den och sen ristade jag in namnet som Agnes sedan färglade. Hon provade med pensel först, men det blev för klumpigt så vi tog en tandpetare. Nu står den och torkar så vi får se hur den blir sen.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar